Raporto Abuzimet

picture1

Ne kemi politika strikte për sa i përket përmbajtjes qe ju mund te hostoni ne infrastrukturën tone. Nëse ju si vizitor keni vërejtur qe ndonjë klient i iWinds ka keqpërdorur infrastrukturën tone për publikimin ilegal te përmbajtjeve dhe ose ka postuar material eksplicit pornografik dhe ose te ngjashëm ju lutemi qe te raportoni ne admin@iwinds.net.

Te gjitha rastet e raportuara do te hetohen dhe personi i cili ka raportuar do te marre një raport ne lidhje me vendimin e iWinds për raportimin ne fjale.

Kemi kenaqesine t’ju urojme mire se ardhje si klient i yni.

We love to host you!