Country Code Doamains

picture1

Domain Emri i regjistruar në internet është identiteti i ndermarrjes suaj, zakonisht emrat regjistrohen ne momentin kur porositet një pako Hosting por ne rast qe keni vendosur vetem te rezervoni nje emer mund te porositni rezervimin ketu.

Diversisteti dhe madhesia e internetit eshte aq e madhe sa cdo shtet ka edhe kodin e domainit te vet te caktuar, zakonisht domain emrat e shteteve jane me cmime me te larta se sa ato gjenerike.

Kemi kenaqesine t’ju urojme mire se ardhje si klient i yni.

We love to host you!

Porosit Këtu!