Support i Dedikuar

picture1

Ndihma Teknike kur ju keni nevoje dhe per te zgjidhur problemet e mundeshme te juajat jane një detyrë e jona.

Tel: +386 (0) 49 61 85 86

E-mail: support@iwinds.net

Ose mund të na kontaktoni përmes formës së kontaktit duke klikuar këtu.

Kemi kenaqesine t’ju urojme mire se ardhje si klient i yni.

We love to host you!