Informacione rreth Domen Emrave

picture1

.biz

Është një Generic Top Level Domain i cili perdoret per identifikimin e bizneseve, dita dites ndermarrje te ndryshme jane duke u regjistruar ne kete domain emer.

Zakonisht regjistrimi, rinovimi dhe transferimi i .biz nuk kerkon procedure te komplikuar dhe mund te kryhet brenda disa minutave, transferimi i domenit .biz brenda operatoreve mund te zgjase nga 1 jave deri ne dy muaj.

Mund te regjistrohet nga çdo shtet i botes dhe duhet qe vetem detajet e kontaktit te jene valide sipas rregullave te ICANN rreth Whois informacionit per domein emra.

.com

picture1

Është një Generic Top Level Domain i cili momentalisht eshte me i perdoruri nga te gjithe TLD tjerë dhe eshte TLD i pare i leshuar per regjistrim nga te gjithe.

Zakonisht regjistrimi, rinovimi dhe transferimi i .com nuk kerkon procedure te komplikuar dhe mund te kryhet brenda disa minutave, transferimi i domenit .com brenda operatoreve mund te zgjase nga 1 jave deri ne dy muaj.

Mund te regjistrohet nga çdo shtet i botes dhe duhet qe vetem detajet e kontaktit te jene valide sipas rregullave te ICANN rreth Whois informacionit per domein emra.

 

.info

picture1

Është një Generic Top Level Domain i cili perdoret per identifikimin e portaleve informative, dita dites gazeta dhe revista te ndryshme jane duke u regjistruar ne kete domain emer.

Zakonisht regjistrimi, rinovimi dhe transferimi i .info nuk kerkon procedure te komplikuar dhe mund te kryhet brenda disa minutave, transferimi i domenit .info brenda operatoreve mund te zgjase nga 1 jave deri ne dy muaj.

Mund te regjistrohet nga çdo shtet i botes dhe duhet qe vetem detajet e kontaktit te jene valide sipas rregullave te ICANN rreth Whois informacionit per domein emra.

 

.net

picture1

Është një Generic Top Level Domain i cili perdoret per identifikimin e portaleve informative, dita dites gazeta dhe revista te ndryshme jane duke u regjistruar ne kete domain emer.

Zakonisht regjistrimi, rinovimi dhe transferimi i .info nuk kerkon procedure te komplikuar dhe mund te kryhet brenda disa minutave, transferimi i domenit .info brenda operatoreve mund te zgjase nga 1 jave deri ne dy muaj.

Mund te regjistrohet nga çdo shtet i botes dhe duhet qe vetem detajet e kontaktit te jene valide sipas rregullave te ICANN rreth Whois informacionit per domein emra.