Reseller Hosting

Një fillim i ri për një At Home Business!

Reseller Server

picture1

Keni vendosur që të ofroni shërbime në internet? Kjo është zgjidhje ideale.

Kjo pako perfshinë:

Domain pa kufi

20 GB Hapsirë

500 GB Trafik

Email Adresa pa kufi

Mysql Databaza pa kufi

Klient pa kufi

Çmimi: 19.90 Euro / Muaj*

*Ky është cmimi bazë minimal duke u bazuar në domenat që ju regjistroni dhe shërbime tjera që ju mund të shtoni do të tarifohni edhe për ato shtesë.

Porosit