Shërbimet

Zgjidhje përfekte për nevojat tuaja!

Shko ne faqen 2

Shared Hosting

picture1

Pako fleksibile për nevojat e biznesit tuaj, serverë të bazuar në UNIX te cilet do t'ju ofrojnë shërbim të garantuar.

Lëxo me shumë

Premium Hosting

picture1

Shërbimet Premium ju ofrohen në Data Center te dedikuara te cilat janë të dedikuara vetëm për shërbime Premium dhe që ofrojnë 99.9% të kohës shërbim të garantuar.

Lëxo me shumë

VPS Server

picture1

Shërbimi VPS Server ju ofrohet të gjithë klientëve të cilet duan të zgjedhin në mes të cilësisë dhe çmimit.

Lëxo me shumë

Domains

picture1

Identiteti i ndermarrjes suaj fillon këtu duke regjistruar identitetin tuaj në internet.

Lëxo me shumë

Reseller

picture1

Keni vendour që të ofroni shërbime hosting për klientet tuaj? Atëherë ky është vendi i duhur.

Lëxo me shumë

Dedicated Server

picture1

Ju duhët shërbim solid dhe i dedikuar për nevojat tuaja? Serveret e dedikuar që janë në dispozicion janë një zgjidhje ideale për ju.

Lëxo me shumë