Sisteme Sigurie

picture1

Ne ofrojmë implementimin komplet të sistemeve te reja të avancuara të sigurisë në internet duke u bazuar në autentifikimin në dy rrugë.

Pra kjo metodë përdoret si në vijim;

Dicka që ju dini - Fjalëkalimi ose PIN-i, dhe

Dicka që ju keni - Telefoni juaj ose Hardware Tokeni.

Këto sisteme zakonisht përdoren për mbrojtjen e të dhënave me rëndesi që ju i ruani në internet dhe ose web portaleve, siguria e nivelit të lartë nuk do të thotë vetëm për korporata por mund të përdorët edhe nga individët.

Na kontaktoni për me shumë detaje.

Kemi kenaqesine t’ju urojme mire se ardhje si klient i yni.

We love to host you!