Top Level Domains

picture1

Domain Emri i regjistruar në internet është identiteti i ndermarrjes suaj, zakonisht emrat regjistrohen ne momentin kur porositet një pako Hosting por ne rast qe keni vendosur vetem te rezervoni nje emer mund te porositni rezervimin ketu.

Cmimet e TLD (Top Level Domains) janë te ulëta dhe paguhen në baza vjetore, listen e cmimeve mund te gejni duke klikuar ketu.

Kemi kenaqesine t’ju urojme mire se ardhje si klient i yni.

We love to host you!

Porosit Këtu!