Advanced

49,90 

Një pako e avancuar për t’ju ofruar fleksibilitet dhe qëndrueshmeri.

Kontraktimi per nje vit.

Kjo pako perfshinë:

1 Domain

1000 MB Hapsirë

1000 Email Adresa

1000 Mysql Databaza

* Tarifa e regjistrimit të domain emrit nuk është e perfshirë në çmim.

SKU: BC1003 Kategori: