Flyer

32,50 

Është pako e dizajnuar vetm për ata që duan ti informojnë klientet e tyre me informata bazike dhe dic me shumë.

Kontraktimi per nje vit.

Kjo pako perfshinë:

1 Domain

500 MB Hapsirë

100 Email Adresa

10 Mysql Databaza

* Tarifa e regjistrimit të domain emrit nuk është e perfshirë në çmim.

SKU: BC1002 Kategori: